معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی، فرماندار شهرستان طرقبه، عضو شورای اسلامی شهرستان و شهردار شهرستان طرقبه به همراه هیئت همراه از پروژه احداث ساختمان اداری شهرداری طرقبه بازدید کردند.
به گزارش واحد ارتباطات و رسانه شرکت عصرنانو، شهردار شهرستان طرقبه عنوان کرد: شهرداریها باید در رابطه با مسائل مربوط به ساخت و ساز هر نوع ابنیه مربوط به خود، به گونهای عمل کنند که برای سایر ادارات و مراکز الگو باشند. لذا در ساخت ساختمان اداری شهرداری تلاش شده است تا پروژهای متفاوت با متریال منحصربفرد و مطابق مباحث ایمنی، ماده 19 و قوانین ساخته شود.
مهندس احمد محبی با تاکید بر استفاده از متریال منحصربفرد در این پروژه، بیان کرد: در ساخت ساختمان اداری شهرداری طرقبه، تمام مباحث فنی و نظام مهندسی لحاظ شده است تا این پروژه بتواند الگویی برای سایر ادارات و مراکز باشد و از طرفی در زمان رویارویی با بحران، چالشی رخ ندهد.
وی با اشاره به استفاده از متریال خاص، لحاظ نمودن تمامی مباحث فنی و مهندسی، نمای سنتی در کنار امکانات مدرن این ساختمان، گفت: با توجه به تجربه اینجانب در شهرداری مشهد و افتخار ارائه خدمت در مناطق مختلف مشهد، در تمام برنامهریزیها و طرحهایی این پروژه سعی داشتیم ایدههای نو و جدیدی ارائه دهیم.
روند روبه جلو پروژه ساختمان شهرداری طرقبه
جواد خدائی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی نیز دراین بازدید، پروژه ساختمان اداری شهرداری را یک پروژه بسیار قوی در رابطه با متریال استفاده شده و الگوی مهندسی آن خواند و ابراز کرد: جزئیات، تاسیسات و در مجموع روند پروژه رو به جلو است و با اجرای ایدههایی که در حوزه آب و انرژی مدنظر پیمانکار پروژه است، این پروژه به یکی از پیشگامان پروژههای اجرایی تبدیل خواهد شد.
ساختمان اداری شهرداری طرقبه از نگاه فنی
مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی عصرنانو، پیمانکار ساختمان اداری شهرداری طرقبه در توضیح مشخصات فنی ساختمان گفت: این ساختمان، با زیربنایی حدود 4950 متر مربع و در چهار تراز و در سه بلوک بهم پیوسته A، B، C و به صورت اسکلت بتنی با سیستم باربری جانبی قاب خمشی و سقفها به صورت دال با فوندانسیون گسترده اجرا شده است. در این پروژه حدود 4000 مترمکعب خاکبرداری و تخریب سنگ انجام شده و اکنون ساخت آن ضمن بهرهمندی از تکنواوژی روز صنعت ساختمان با استفاده از متریال با کیفیت قریب به 70 درصد پیشرفت داشته است.
مهندس اکرم برومند اضافه کرد: از جمله ویژگیهای شاخص این پروژه استفاده از لوله های cpvc و سوپر پکس جهت آبرسانی، استفاده از چیلرهای اسکرال و هواساز و 125 عدد فن کوئل، استفاده از upvc نسوز جهت لولهکشی برق در حدود 20 هزارمتر و استفاده از کابلهای هالوژن فری ضد دود و حریق میباشد.
وی ادامه داد: نمای ساختمان اداری شهرداری طرقبه نمونه بارز تلفیق سنت در مدرنیته است و از ترکیب 4200 مترمربع آجرنشوز و 1950 مترمربع سنگ سفید عباسآباد و آجر فخر مدین چسبی و خشک در حال اجرا میباشد.
مهندس برومند با اشاره به نقش محوری انرژیهای سبز در مقابله با تغییرات آب و هوایی، کاهش آلودگی هوا و حفاظت از منابع طبیعی خاطرنشان کرد: در این پروژه استفاده از مخازن آب خاکستری، فلاش تانکها و مخازن جمع آوری آب باران در راستای استفاده مجدد از آبهای استفاده شده و در راستای پرداخت به انرژیهای سبز میباشد.